Airfryer Recept 🥘

Njut av smakfulla och hälsosamma recept med varmluftsfritös

Philips Premium Airfryer XXL - 7.3L Casserole - Recension

Philips Premium Airfryer XXL – 7.3L Casserole – Recension

Philips Premium Airfryer XXL är en stor luftfritös som är perfekt för hela familjen. Med en kapacitet på 7,3 liter kan du laga hela kycklingar eller 1,4 kg pommes frites med minimalt med fett. Airfryern har en touchskärm och fem förinställda program som gör det enkelt att välja rätt temperatur och tid för olika maträtter.

En av de bästa funktionerna med denna airfryer är dess Smart Sensing Technology. Med denna teknik justeras tiden och temperaturen automatiskt under matlagningen för att säkerställa perfekt resultat varje gång. Dessutom finns det en personlig inställningsfunktion som gör att du kan spara dina egna favoritinställningar för framtida matlagning.

Denna airfryer är en av de mest hälsosamma sätten att laga mat med upp till 90% mindre fett jämfört med traditionell fritering. Det finns även en Fat Removal-teknik som avlägsnar fettet från maten under tillagningen. Du kan njuta av dina favoriträtter med minimalt med fett och maximal smak.

Philips Premium Airfryer XXL - 7.3L Casserole - Recension

Airfryern är enkel att rengöra med sina avtagbara och diskmaskinssäkra delar. Dessutom kan du ladda ner Philips NutriU-app för att hitta inspirerande recept som passar dina preferenser och behov.

Detta är en Airfryer som verkar ha både för- och nackdelar enligt recensionerna. En person i Italien skriver att lådan inte går att dra ut, vilket kan orsaka problem om man har en bänkskiva som inte är tillräckligt djup. Det kan göra att hela enheten välter framåt när man öppnar lådan eftersom den är fastsatt vid kroppen på enheten. Detta var inte ett problem med deras gamla Philips-fritös, där de kunde ta ut lådan och lägga den på sidan när de använde enheten.

En annan person i Tyskland nämner att detta är den bästa Airfryer på marknaden, men att de har haft tre enheter och att varje enhet har haft problem med hållbarhet och kvalitet. Detta är oroande eftersom de är ett hushåll på bara två personer och använder enheten normalt. Kundtjänsten sade att en tätning var trasig, men det var billigare att köpa en ny enhet än att reparera den gamla.

Både den tyska och italienska recensionen nämner problem med lådan och galler som inte passar ordentligt. Den tyska recensionen nämner också att antihaftbeläggningen börjar flagna efter en kort tid, vilket inte borde hända om man följer instruktionerna för rengöring.

Denna Airfryer har verkligen visat sig leverera goda tillagningsresultat, vilket gör den till ett attraktivt köp. Även om det har funnits rapporter om problem med kvaliteten och hållbarheten, är det fortfarande värt att överväga den här enheten eftersom dess fördelar väger tyngre än dess nackdelar.

Sammanfattningsvis, med tanke på dess fördelar och bekvämlighet, är denna Airfryer fortfarande ett utmärkt val för dem som vill ha en hälsosam och läcker matlagningserfarenhet. Så gå vidare och köp den med förtroende!

Köp nu Philips Premium Airfryer XXL

FAQs:

 1. Vad är kapaciteten på Philips Premium Airfryer XXL?
 • Kapaciteten på denna Airfryer är 7,3 liter.
 1. Vilka förinställda program finns det på Airfryern?
 • Det finns fem förinställda program på Airfryern som gör det enkelt att välja rätt temperatur och tid för olika maträtter.
 1. Vad är Smart Sensing Technology på Philips Premium Airfryer XXL?
 • Smart Sensing Technology justerar tiden och temperaturen automatiskt under matlagningen för att säkerställa perfekt resultat varje gång.
 1. Kan jag spara mina egna favoritinställningar på Airfryern?
 • Ja, det finns en personlig inställningsfunktion som gör att du kan spara dina egna favoritinställningar för framtida matlagning.
 1. Hur mycket mindre fett används vid matlagning med denna Airfryer jämfört med traditionell fritering?
 • Du kan laga mat med upp till 90% mindre fett med denna Airfryer jämfört med traditionell fritering.
 1. Finns det en teknik för att avlägsna fettet från maten under tillagningen?
 • Ja, det finns en Fat Removal-teknik som avlägsnar fettet från maten under tillagningen.
 1. Är det lätt att rengöra Philips Premium Airfryer XXL?
 • Ja, Airfryern är enkel att rengöra med sina avtagbara och diskmaskinssäkra delar.
 1. Finns det en app som kan användas med Philips Premium Airfryer XXL?
 • Ja, du kan ladda ner Philips NutriU-app för att hitta inspirerande recept som passar dina preferenser och behov.
 1. Finns det några nackdelar med denna Airfryer?
 • Enligt vissa recensioner kan det finnas problem med kvalitet och hållbarhet på enheten, liksom problem med lådan och galler som inte passar ordentligt.
 1. Är Philips Premium Airfryer XXL fortfarande ett bra köp trots eventuella nackdelar?
 • Ja, med tanke på dess fördelar och bekvämlighet är denna Airfryer fortfarande ett utmärkt val för dem som vill ha en hälsosam och läcker matlagningserfarenhet.
0/5 (0 Reviews)

Ett svar till ”Philips Premium Airfryer XXL – 7.3L Casserole – Recension”

 1. Profilbild för Gina Sahlen
  Gina Sahlen

  Jag älskar philips xxl smart sense Airfry. Använder den nästan dagligen. Pommes frites har blivit en ny favorit i familjen. Mycket mat som i vanliga fall tillagas i ugn använder vi airfryer istället. Rekommenderar denna helt och hållet. Vi har inte ångrat valet och köpet 👍👍👍👍👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *