Airfryer Recept 🥘

Njut av smakfulla och hälsosamma recept med varmluftsfritös

Tonfiskbiffar i Airfryer

Tonfiskbiffar i Airfryer

Tonfiskbiffar är ett hälsosamt och proteinrikt alternativ till traditionella köttbiffar. Och om du letar efter ett enkelt och snabbt sätt att tillaga dem, är Airfryer ett utmärkt alternativ. Airfryern är en köksmaskin som använder varmluft för att tillaga mat med minimal användning av olja. Att laga tonfiskbiffar i Airfryern är inte bara en hälsosam metod, utan det ger också en knaprig yta på utsidan av biffarna och en saftig insida. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på hur du kan tillaga tonfiskbiffar i Airfryern och vad du kan servera till dem.

Ingredienser:

 • 500 g tonfiskfilé
 • 1 ägg
 • 1/2 dl ströbröd
 • 1/2 dl riven parmesanost
 • 1 tsk dijonsenap
 • 1 tsk torkad basilika
 • Salt och peppar efter smak

Instruktioner:

 1. Skär tonfiskfilén i mindre bitar och kör dem i en matberedare tills de blir finfördelade.
 2. Tillsätt ägg, ströbröd, parmesanost, dijonsenap, basilika, salt och peppar i matberedaren och mixa till en jämn smet.
 3. Forma smeten till biffar i önskad storlek.
 4. Placera biffarna i Airfryern och ställ in temperaturen på 200 grader Celsius.
 5. Tillaga i ca 10-12 minuter, eller tills biffarna är genomstekta och har fått en fin gyllene yta.
 6. Servera tonfiskbiffarna varma tillsammans med en sallad eller grönsaker efter smak.

Notera: Tid och temperatur kan variera beroende på din Airfryer-modell, så följ tillverkarens instruktioner för bästa resultat.

FAQs:

Hur länge tar det att tillaga tonfiskbiffar i en Airfryer?
Tillagningstiden kan variera beroende på storlek och tjocklek på tonfiskbiffarna och modellen på Airfryern. Generellt tar det cirka 10-12 minuter att tillaga tonfiskbiffar i en Airfryer på 200 grader Celsius.

Måste jag förvärma Airfryern innan jag tillagar tonfiskbiffar?
Ja, det rekommenderas att förvärma Airfryern i några minuter innan du tillagar tonfiskbiffar för att säkerställa jämn tillagning och för att hjälpa till att skapa en knaprig yta.

Behöver jag använda olja när jag tillagar tonfiskbiffar i en Airfryer?
Nej, du behöver inte använda olja när du tillagar tonfiskbiffar i en Airfryer. Den varma luften som cirkulerar inne i apparaten tillagar biffarna till perfektion och ger dem en knaprig yta utan behov av överdriven olja.

Vad kan jag servera med tonfiskbiffar?
Tonfiskbiffar kan serveras med en mängd olika tillbehör, såsom rostade grönsaker, en blandad sallad eller potatismos. Du kan också servera dem på en säng av grönsaker eller i en hamburgerbröd med toppings som avokado, tomat eller ost. Möjligheterna är oändliga!

 

5/5 (1 Review)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *